fbpx

Verhuur in hartje Amsterdam

Ben jij op zoek naar een locatie om een  evenement te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akhnaton heeft namelijk alles in huis om van elk evenement een groot succes te maken. Door de veelzijdige inrichting leent Akhnaton zich perfect voor de meest uiteenlopende evenementen. Van besloten evenementen zoals verjaardagen, trouwerijen en jubilea tot seminars, televisie- en filmopnamen en boekpresentaties. Ook voor openbare clubfeesten kun je op ons rekenen. We helpen je graag om jouw clubavond op de kaart te zetten en zoveel mogelijk bezoekers te trekken. 

akhnaton1

Verschillende ruimtes

Akhnaton is gevestigd in een historisch pand midden in het centrum van Amsterdam. De karakteristieke indeling met verschillende ruimtes zorgt voor een unieke invulling van jouw evenement. Met vijf ruimtes en een keuken is er van alles mogelijk bij Akhnaton. 

De club – Met een professioneel soundsystem, lichtinstallatie, een podium en een dj booth is de club geschikt voor o.a. clubnachten en optredens. In deze ruimte passen ongeveer 200 personen.

De bar – grenzend aan de club is er een gloednieuwe bar beschikbaar met een moderne uitstraling. Deze ruimte heefteen intieme sfeer en is fantastisch te combineren met de club als cocktailbar. Hier passen ongeveer 50 personen in.

Terras – vanuit de bar loop je via de openslaande deuren zo het terras op. Het terras is gelegen aan een rustig maar gezellig plein in het centrum van Amsterdam: de Nieuwezijds Kolk. Het is bij mooi weer mogelijk om het terras te betrekken bij het evenement. Er is plek voor zo’n 100 personen.

Vide – Op de eerste verdieping is een vide gelegen die uitermate geschikt is als loungeruimte. Via de hoge raampartij kijk je uit op het sfeervolle terras buiten. De vide heeft plek voor zo’n 50 personen.

Extra ruimte – via de vide heb je toegang tot een extra ruimte. Deze wordt vaak gebruikt als kleedruimte, maar is ook heel leuk om in een onconventionele setting te vergaderen. Uiteraard kun je ook deze ruimte helemaal naar eigen invulling gebruiken.

whatsapp-image-2021-11-01-at-11.50.50

Clubzaal – de clubzaal is totaal vernieuwd met de allernieuwste licht en geluidinstallatie, en beamers om de wanden en podium van foto’s en films te voorzien.

Ook kunnen er shows geboekt worden voor in de zaal waaronder deze.

Geïnteresseerd?

Wil je komen kijken of heb je vragen? Bel ons op 020 6243396 of vul het contactformulier in.

Waar je over het algemeen bereikbaar op bent.
reCAPTCHA is required.