Informatie

Akhnaton is een flexibele verhuur locatie waar een feest of evenement volledig naar eigen wens kan worden ingericht.

We verhuren onze ruimten zowel overdag als ’s avonds. Zondag tot en met donderdag van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s nachts en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 5 uur.

We beschikken over een standaard licht en geluidsinstallatie die bij de locatie is inbegrepen. Meer is in overleg altijd mogelijk en kan eventueel door ons worden verzorgt, zoals de backline voor een live optreden incl. technicus of een aangepaste DJ-set.
Ook voor diners, kleine theaterproducties, vergaderingen en andere bijeenkomsten biedt Akhnaton mogelijkheden.

We bieden plek voor 300 gasten en in de zomer beschikken wij over een groot terras dat iedere dag open is vanaf 12:00 uur tot we zijn verhuurd. Het terras kan eventueel ook bij een evenement of feest worden betrokken.

Tot 200 personen wordt een feest of evenement in de club gehouden met een gezellige sfeer, boven 200 personen wordt het aangelegen café betrokken waar de feestgangers gezellig kunnen bijkletsen en toch nog kunnen genieten van wat er in de club gebeurd.

Tevens is er op de eerste etage een geweldige ruimte met een waanzinnig uitzicht naar buiten.

Akhnaton werkt samen met diverse cateraars, maar het staat ook vrij om zelf de hapjes, een diner of buffet te verzorgen.
Eventueel kunnen wij u een lijst met cateraars aanbieden waarmee Akhnaton goede ervaringen heeft.

 

Disclaimer: Akhnaton is niet aansprakelijk voor het beeldmateriaal van derden dat gebruikt wordt als content voor deze website.