Contact

Akhnaton ligt aan de Nieuwezijds Kolk. Een kleinschalig uitgaansgebied met diverse restaurants, hotels, café’s en in de zomer een groot terras. Met zijn vele monumenten is de ‘Kolk’ een sfeervol pleintje in het oude stadshart van Amsterdam.

Adres en contactgegevens:
Stichting Akhnaton
Nieuwezijds Kolk 25
1012 PV Amsterdam
Tel.: 020 6243396
Mail: info@akhnaton.nl

Lost and found: Ben je iets verloren of vergeten? Stuur een mailtje met omschrijving en je contactgegevens naar lost@akhnaton.nl dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vacatures: Wij zoeken enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken voor achter de bar en op het terras. Verder zoeken wij ook een ervaren projectleider die de evenementen in goede banen kan lijden. Klik hier voor meer info.

Parkeren: Onder de Nieuwezijds Kolk zit Q-Park garage de Kolk, parkeren kan hier voor € 2 per 21 minuten of een gedeelte hiervan. Parkeren kan ook aan de Nieuwezijds Voorburgwal of de Spuistraat.

Openbaar vervoer: Op de halte Nieuwezijds Kolk stoppen tram 1, 2, 5, 13, 17, nachtbus 348, 352, 354 en 358. Vanaf het centraal station is het prima te lopen naar Akhnaton.

Disclaimer: Akhnaton is niet aansprakelijk voor het beeldmateriaal van derden dat gebruikt wordt als content voor deze website.